Как да отслабнем?

КАК ДА ОТСЛАБНЕМ?
3 лесни начина да го направим осъзнато!
Хранене
Правилното и редовно хранене е от особено значение за баланса и енергията в нашето тяло.
Започнете деня си с чаша преварена вода (лимон и мед по желание). Закусвайте леки храни (един плод, елда или овесена каша). Когато пазарувате, избягвайте купешките пакетирани храни (кайма, салам, овкусители,инстантни храни, те съдържат захароза и други вредни за организма химикали.) Винаги когато имате възможност, приготвяйте сами храната си, за предпочитане на пара или с лека термична обработка. Избягвайте олиото и хидрогенираните мазнини, както и кореноплодните разтения. Ако обичате шоколад, то за предпочитане е да бъде със съдържание над 80% какао. Сведете консумацията на хляб до минимум. Вечерята ви е препоръчително да бъде не по късно от 20:00 часа. Завършете деня си с Благодарност, за всички предизвикателства и радости, които Ви е поднесла Вселената!

Пълноценен сън
Липсата на пълноценен сън води до напълняване!

Сънят, освен че се свързва с физическата почивка е важен и за метаболитният процес, докато спим. По това време организма ни се грижи за правилното протичане и синтеза на всички процеси в тялото ни!
Най-доброто време за сън е около 22 часа, но не по късно тъй като организма възтановява енергията си от деня между 23 и 1 часа. Пробуждането сутрин около 6-7 часа е най-благоприятно!
А за ентусиастите, които искат да посрещат изгрева, се смята че Слънцето сутрин зарежда тялото с най-много енергия за целия ден.


Спортуване

Движението е Здраве!

Една зареждаща тренировка в началото или края на деня, винаги е най-доброто решение! Тя ще се отрази невероятно както на тялото ви, така и на ума ви! След като пробудите фината енергия в себе си, усмивката ще бъде неизменна част от вашата същност. Метаболизма ви ще се засили и ще допринесе за цялостната положителна работа на организма!
Често обаче е трудно да намерите подходящия спорт за вас, за да постигнете вашите поставени цели. Затова ви предлагаме да разгледате нашите класове, с които ще изгорите най-много калории, и ще ви помогнат да влезете във форма най-бързо. Тренировките е препоръчително да са 2 – 3 пъти седмично, за по-добри резултати!
Вижте ги тук:
https://swayschool.com/grafik/
Всеки от нас е индивидуална личност и ще намери най–добрият начин за себе си, като спазва тези прости правила на хранителна култура и ги въведе като навици за цял живот! Успех!

Йога инструктор
Anna Velic